Ascorbyl glucoside satın almak mı istiyorsunuz?
Ücretsiz bir satın alma talebi yayınlayın — hesap gerekmez. Talebiniz bu ürünün tedarikçilerine ulaşır, yanıtlar doğrudan e-postanıza gelir.
D & C Red no. 27
red pigment for cosmetics
Ascorbyl glucoside satın almak mı istiyorsunuz?
Ücretsiz bir satın alma talebi yayınlayın — hesap gerekmez. Talebiniz bu ürünün tedarikçilerine ulaşır, yanıtlar doğrudan e-postanıza gelir.
Ascorbyl glucoside is a cosmetic ingredient derived from vitamin C, used primarily for skin whitening and brightening purposes. It is a stabilized form of ascorbic acid that is commonly incorporated into skincare formulations.
İçerik kapsamı: Bu sayfadaki bilgiler kimyasal tanımlama ile endüstriyel tedarik, araştırma ve üretim bağlamlarına ilişkindir. Tedavi iddiası, tıbbi tavsiye veya ilaç kullanım talimatı niteliği taşımaz.
Ascorbyl glucoside (CAS 129499-78-1) için uluslararası HS kodu 2940.00 olarak kayıtlıdır.
2940.00
2940 00 00
Sınıflandırma, AB gümrük envanteri ECICS (2026-07 anlık görüntüsü, HS 2022) esas alınarak verilmiştir. Ulusal tarife satırları ve ürün formu nihai sınıflandırmayı etkileyebilir.
(2R)-2-[(1S)-1,2-dihydroxyethyl]-3-hydroxy-4-[(2R,3R,4S,5S,6R)-3,4,5-trihydroxy-6-(hydroxymethyl)oxan-2-yl]oxy-2H-furan-5-one
MLSJBGYKDYSOAE-DCWMUDTNSA-N
C([C@@H]1[C@H]([C@@H]([C@H]([C@H](O1)OC2=C([C@H](OC2=O)[C@H](CO)O)O)O)O)O)O