Monolaurin satın almak mı istiyorsunuz?
Ücretsiz bir satın alma talebi yayınlayın — hesap gerekmez. Talebiniz bu ürünün tedarikçilerine ulaşır, yanıtlar doğrudan e-postanıza gelir.
emulsifier and food additive
Monolaurin satın almak mı istiyorsunuz?
Ücretsiz bir satın alma talebi yayınlayın — hesap gerekmez. Talebiniz bu ürünün tedarikçilerine ulaşır, yanıtlar doğrudan e-postanıza gelir.
Monolaurin is a 1-monoglyceride with lauroyl as the acyl group. It is used as a lubricating and dispersing agent in cosmetics.
İçerik kapsamı: Bu sayfadaki bilgiler kimyasal tanımlama ile endüstriyel tedarik, araştırma ve üretim bağlamlarına ilişkindir. Tedavi iddiası, tıbbi tavsiye veya ilaç kullanım talimatı niteliği taşımaz.
Monolaurin (CAS 142-18-7) için uluslararası HS kodu 2915.90 olarak kayıtlıdır.
2915.90
2915 90 30
Sınıflandırma, AB gümrük envanteri ECICS (2026-07 anlık görüntüsü, HS 2022) esas alınarak verilmiştir. Ulusal tarife satırları ve ürün formu nihai sınıflandırmayı etkileyebilir.
2,3-dihydroxypropyl dodecanoate
ARIWANIATODDMH-UHFFFAOYSA-N
CCCCCCCCCCCC(=O)OCC(CO)O