N-LAUROYLSARCOSINE satın almak mı istiyorsunuz?
Ücretsiz bir satın alma talebi yayınlayın — hesap gerekmez. Talebiniz bu ürünün tedarikçilerine ulaşır, yanıtlar doğrudan e-postanıza gelir.
cosmetic ingredient for skin care
N-LAUROYLSARCOSINE satın almak mı istiyorsunuz?
Ücretsiz bir satın alma talebi yayınlayın — hesap gerekmez. Talebiniz bu ürünün tedarikçilerine ulaşır, yanıtlar doğrudan e-postanıza gelir.
N-Lauroylsarcosine is a surfactant and cleansing agent commonly used in cosmetic and personal care products. It is also permitted for use as an inert ingredient in non-food pesticide products.
İçerik kapsamı: Bu sayfadaki bilgiler kimyasal tanımlama ile endüstriyel tedarik, araştırma ve üretim bağlamlarına ilişkindir. Tedavi iddiası, tıbbi tavsiye veya ilaç kullanım talimatı niteliği taşımaz.
N-LAUROYLSARCOSINE (CAS 97-78-9) için uluslararası HS kodu 2924.19 olarak kayıtlıdır.
2924.19
2924 19 00
Sınıflandırma, AB gümrük envanteri ECICS (2026-07 anlık görüntüsü, HS 2022) esas alınarak verilmiştir. Ulusal tarife satırları ve ürün formu nihai sınıflandırmayı etkileyebilir.
2-[dodecanoyl(methyl)amino]acetic acid
BACYUWVYYTXETD-UHFFFAOYSA-N
CCCCCCCCCCCC(=O)N(C)CC(=O)O