Lecithin from Soybean satın almak mı istiyorsunuz?
Ücretsiz bir satın alma talebi yayınlayın — hesap gerekmez. Talebiniz bu ürünün tedarikçilerine ulaşır, yanıtlar doğrudan e-postanıza gelir.
Lecithin from Soybean satın almak mı istiyorsunuz?
Ücretsiz bir satın alma talebi yayınlayın — hesap gerekmez. Talebiniz bu ürünün tedarikçilerine ulaşır, yanıtlar doğrudan e-postanıza gelir.
Lecithin from Soybean is a group of yellow-brownish fatty substances that are amphiphilic, attracting both water and fats. It is widely used as an emulsifier to smooth food textures, homogenize liquid mixtures, and prevent sticking in food and cosmetic applications.
İçerik kapsamı: Bu sayfadaki bilgiler kimyasal tanımlama ile endüstriyel tedarik, araştırma ve üretim bağlamlarına ilişkindir. Tedavi iddiası, tıbbi tavsiye veya ilaç kullanım talimatı niteliği taşımaz.
(2-nonanoyloxy-3-octadeca-9,12-dienoyloxypropoxy)-[2-(trimethylazaniumyl)ethyl]phosphinate
JQWAHKMIYCERGA-UHFFFAOYSA-N
CCCCCCCCC(=O)OC(COC(=O)CCCCCCCC=CCC=CCCCCC)COP(=O)(CC[N+](C)(C)C)[O-]