Isosorbide dicaprylate satın almak mı istiyorsunuz?
Ücretsiz bir satın alma talebi yayınlayın — hesap gerekmez. Talebiniz bu ürünün tedarikçilerine ulaşır, yanıtlar doğrudan e-postanıza gelir.
Isosorbide dicaprylate satın almak mı istiyorsunuz?
Ücretsiz bir satın alma talebi yayınlayın — hesap gerekmez. Talebiniz bu ürünün tedarikçilerine ulaşır, yanıtlar doğrudan e-postanıza gelir.
Isosorbide dicaprylate is a cosmetic ingredient used as an emollient in personal care formulations. It is characterized by a high degree of flexibility and a non-polar, lipophilic structure.
İçerik kapsamı: Bu sayfadaki bilgiler kimyasal tanımlama ile endüstriyel tedarik, araştırma ve üretim bağlamlarına ilişkindir. Tedavi iddiası, tıbbi tavsiye veya ilaç kullanım talimatı niteliği taşımaz.
[(3S,3aR,6R,6aR)-6-octanoyloxy-2,3,3a,5,6,6a-hexahydrofuro[3,2-b]furan-3-yl] octanoate
BIOGOMUNGWOQHV-GMQQQROESA-N
CCCCCCCC(=O)O[C@@H]1CO[C@H]2[C@@H]1OC[C@@H]2OC(=O)CCCCCCC