Palmitoyl carnosine satın almak mı istiyorsunuz?
Ücretsiz bir satın alma talebi yayınlayın — hesap gerekmez. Talebiniz bu ürünün tedarikçilerine ulaşır, yanıtlar doğrudan e-postanıza gelir.
cosmetic ingredient
Palmitoyl carnosine satın almak mı istiyorsunuz?
Ücretsiz bir satın alma talebi yayınlayın — hesap gerekmez. Talebiniz bu ürünün tedarikçilerine ulaşır, yanıtlar doğrudan e-postanıza gelir.
Palmitoyl carnosine is a cosmetic ingredient consisting of carnosine attached to a palmitic acid chain. It is primarily used in personal care formulations for its potential skin-conditioning properties.
İçerik kapsamı: Bu sayfadaki bilgiler kimyasal tanımlama ile endüstriyel tedarik, araştırma ve üretim bağlamlarına ilişkindir. Tedavi iddiası, tıbbi tavsiye veya ilaç kullanım talimatı niteliği taşımaz.
(2S)-2-[3-(hexadecanoylamino)propanoylamino]-3-(1H-imidazol-5-yl)propanoic acid
LNXLHAWHHNDIDC-QFIPXVFZSA-N
CCCCCCCCCCCCCCCC(=O)NCCC(=O)N[C@@H](CC1=CN=CN1)C(=O)O