Diisooctyl sebacate satın almak mı istiyorsunuz?
Ücretsiz bir satın alma talebi yayınlayın — hesap gerekmez. Talebiniz bu ürünün tedarikçilerine ulaşır, yanıtlar doğrudan e-postanıza gelir.
plasticizer and cosmetic ingredient
Diisooctyl sebacate satın almak mı istiyorsunuz?
Ücretsiz bir satın alma talebi yayınlayın — hesap gerekmez. Talebiniz bu ürünün tedarikçilerine ulaşır, yanıtlar doğrudan e-postanıza gelir.
Diisooctyl sebacate is a diester of sebacic acid and isooctyl alcohol, commonly used as a plasticizer and cosmetic ingredient. Its highly flexible molecular structure makes it suitable for imparting softness and flexibility in polymer formulations.
İçerik kapsamı: Bu sayfadaki bilgiler kimyasal tanımlama ile endüstriyel tedarik, araştırma ve üretim bağlamlarına ilişkindir. Tedavi iddiası, tıbbi tavsiye veya ilaç kullanım talimatı niteliği taşımaz.
bis(6-methylheptyl) decanedioate
ZWYAVGUHWPLBGT-UHFFFAOYSA-N
CC(C)CCCCCOC(=O)CCCCCCCCC(=O)OCCCCCC(C)C