Alpha-Hexylcinnamaldehyde satın almak mı istiyorsunuz?
Ücretsiz bir satın alma talebi yayınlayın — hesap gerekmez. Talebiniz bu ürünün tedarikçilerine ulaşır, yanıtlar doğrudan e-postanıza gelir.
Fragrance and cosmetic ingredient
Alpha-Hexylcinnamaldehyde satın almak mı istiyorsunuz?
Ücretsiz bir satın alma talebi yayınlayın — hesap gerekmez. Talebiniz bu ürünün tedarikçilerine ulaşır, yanıtlar doğrudan e-postanıza gelir.
alpha-Hexylcinnamaldehyde is a common fragrance and cosmetic ingredient, often used as an aroma substance in perfumes. It occurs naturally in the essential oil of chamomile and is a pale yellow to yellow liquid or solid that is nearly insoluble in water but soluble in oils.
İçerik kapsamı: Bu sayfadaki bilgiler kimyasal tanımlama ile endüstriyel tedarik, araştırma ve üretim bağlamlarına ilişkindir. Tedavi iddiası, tıbbi tavsiye veya ilaç kullanım talimatı niteliği taşımaz.
Alpha-Hexylcinnamaldehyde (CAS 101-86-0) için uluslararası HS kodu 2912.29 olarak kayıtlıdır.
2912.29
2912 29 00
Sınıflandırma, AB gümrük envanteri ECICS (2026-07 anlık görüntüsü, HS 2022) esas alınarak verilmiştir. Ulusal tarife satırları ve ürün formu nihai sınıflandırmayı etkileyebilir.
(2E)-2-benzylideneoctanal
GUUHFMWKWLOQMM-NTCAYCPXSA-N
CCCCCC/C(=C\C1=CC=CC=C1)/C=O